вівторок, 29 грудня 2015 р.

Семінар-тренінг "іРаd у навчальному процесі"

27-28 грудня 2015 року ГС "Освіторія", ТОВ НВК "Новопечерська школа" та компанія ERC Apple VAD за підтримки Міністерства освіти і науки України провели дводенний семінар «іРаd у навчальному процесі», що стало продовженням співпраці освітян Черкащини та педагогічного колективу «Новопечерської школи».
     Навчання проводилось на базі новітнього навчального закладу м. Києва «Новопечерська школа». Школа навчає дітей за українською програмою освіти, поєднаною з провідними світовими методиками викладання. До роботи над шкільним навчальним планом залучені фахівці з Канади, Нідерландів та Британії, які запропонували освітню модель, що дозволить розвивати індивідуальні здібності кожної дитини.
     Серед учасників семінару-тренінгу навчання були й учителі Черкаської області, а саме: Олефіренко Наталія Михайлівна (Кам’янська загальноосвітня школа №1 Кам’янської районної ради), Науменко Інна Миколаївна (Золотоніська гімназія ім. С.Д. Скляренка Золотоніської міської ради), Ніколаєнко Марина Миколаївна (Черкаська гімназія №9 ім. О. М. Луценка Черкаської міської ради).


     Серед вимог до учасників семінару були вміння працювати з іРаd, знання англійської мови на рівні intermediate та вище, досвід роботи вчителем не менше 4-х років, використання в роботі Мас/іРаd.
     Тренінг проводив Даніель Макус, доктор філологічних наук, консультант в галузі впровадження технології 1:1 в освітніх закладах Польщі, авторизований тренер Аррle в сегменті навчання.
     Під час тренінгу учасники ознайомились із сучасними світовими трендами застосування інформаційних та комп’ютерних технологій в освітньому процесі та їхньому практичному застосуванні в навчальних закладах Європи. Учасники семінару опанували педагогічні методики використання можливостей iРаd у навчанні та виховній діяльності, а також створили власні освітні матеріали за допомогою iРаd.
     Учасники тренінгу отримали відповідні сертифікати та матеріали для практичного застосування в роботі. Тренер презентував курс «Education Аррs for іРаd» та запропонував для використання систематизований каталог освітніх додатків для іРаd для різних навчальних предметів та вікових категорій учнів.
 

  
   

  
  


Посилання на фотографії двох днів тренінгу "iPad у навчальному процесі": https://drive.google.com/folderview?id=0B5U_NwuuNgRDbnpkQjlMaC14OE0&usp=sharing

Немає коментарів:

Дописати коментар