вівторок, 16 жовтня 2018 р.

Обласна інтернет-олімпіада інформатика 2018-2019

З форуму ЦНІТ https://cit.ckipo.edu.ua/index.php/forum/olimpiady/42-oblasna-internet-olimpiada-informatyka-2018-2019
Повідомляємо, що обласна Інтернет – олімпіада з інформатики (програмування) відбудеться 16 жовтня 2018 року з 15 до 17 години за посиланням ejudge.ckipo.edu.ua/ (турнір «змагання 22 Черкаська обласна Інтернет-олімпіада 16.10.2018»).

Реєстрація учасників олімпіади триватиме з 14.30 до 15.00.
Хто має і пам'ятає логін та пароль на сайті ejudge.ckipo.edu.ua - можна використовувати існуючий. Хто ні - реєструватися на сайті ejudge.ckipo.edu.ua самостійно, вказуючи реальну електронну пошту (пароль прийде ЛИШЕ листом на електронну пошту й більш нікуди, перевірте також папку спам). Логін може бути довільним на ваш вибір, але ОБОВ'ЯЗКОВО вказати українською мовою свої реальні прізвище, ім'я, клас (номер та букву), номер/назву школи, місто/село та район, зайшовши (після реєстрації та після залогінювання) в "Информация о пользователе", "Редактировать", навпроти мітки "Имя участника (для таблицы результатов):".
Після цього обов'язково заповнити форму за посиланням: goo.gl/forms/YuSKcAWgUIawGuVJ2
При неможливості відтестувати розв'язки задач на EJUDGE надсилайте розв'язки учнів на скриньку oioick@ukr.net Розв'язки учнів архівуються, назва архіву відповідає логіну даного учня. Файли розв'язків (з відповідним розширенням, що визначає мову програмування) називаються відповідною літерою задачі. Розв'язки приймаються 16.10.18 до 17.30
Результати олімпіади будуть розміщені на форумі сайту лабораторії-центру інформаційних технологій та на сайті КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».
Інструкції по роботі в ejudge та тренувальні завдання розміщені за посиланням drive.google.com/file/d/0B59CuYKkspcjZzN...nFVcDlqWUZPZnZz/edit. Для підготовки до олімпіади рекомендуємо використовувати "Збiрник задач та їхнiх розв’язкiв обласних, районних (мiських) олiмпiад з iнформатики Черкаської областi, (2013–2015 р.р.)" доступний за посиланням drive.google.com/file/d/0B59CuYKkspcjWFJ...1BV/view?usp=sharing

Немає коментарів:

Дописати коментар