пʼятницю, 18 січня 2019 р.

Готуємось до Дня безпечного Інтернету

Cisco Networking Academy Ukraine запрошує школярів 8-11 класів, учнів професійно-технічних ліцеїв та студентів коледжів на онлайн-урок на YouTube каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні.
Початок заходу о 12-30, тривалість 45 хвилин. Також можна буде прослухати подію в запису.
Тематика виступів експертів:
• Кібер-атаки та інтернет-шахрайство.
• Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей.
Реєстрація: https://goo.gl/s9x8sN

#ЦентрКращогоІнтернету #ДеньБезпечногоІнтернету2019 #SID2019





Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, спільно з Міністерство освіти і науки України та Ювенальна Поліція України запрошують всі школи країни приєднатися 5 лютого до проведення уроку в 7-11 класах з теми «Інтимні селфі в Інтернеті - жарт чи небезпечний ризик?».
Урок був розроблений у співпраці з кіберполіцією та Видавництвом "Ранок" з метою інформування дітей про ризики надсилання своїх інтимних фото, а також про злочини, які з цим пов’язані. В уроці використовуються відео інформаційної кампанії Європолу та завдання в форматі діалогу.
https://goo.gl/c44qdZ
#ЦентрКращогоІнтернету #ДеньБезпечногоІнтернету2019 #SID2019


Переклад та адаптацію посібника для підлітків The Web We Want (Інтернет, який ми хочемо) ініціював Центр кращого Інтернету в рамках Меморандуму з EUN. Переклад посібника українською мовою здійснено Координатором проектів ОБСЄ в Україні у межах проекту «Удосконалення юридичної освіти і освіти з прав людини», що впроваджується спільно з Міністерством освіти і науки України.
Посібник для підлітків the Web We Want (Інтернет, який ми хочемо) доступний за посиланням:https://goo.gl/EdR4x6
OSCE Project Co-ordinator in Ukraine #ЦентрКращогоІнтернету


Інтернет сьогодні - це простір та умова реалізації прав людини. Додаткової підтримки та захисту потребують як діти та молодь, так і дорослі!
https://goo.gl/oudTHq
#ЦентрКращогоІнтернету #standup4humanrights


Вправи „Права людини онлайн існують?ˮ та „Реальність у віртуальностіˮ можуть допомогти познайомитись з видатними подіями та міжнародними документами щодо становлення прав людини онлайн
#ЦентрКращогоІнтернету #standup4humanrights
goo.gl/R7e6SZ

Немає коментарів:

Дописати коментар