четвер, 1 квітня 2021 р.

Весняні канікули. День 4

 1. Майстер класи від Черкаського ОІПОПП у рамках марафону «Математика – велична і захоплююча»

  • 14:00–14:40. Проектна діяльність на уроках математики як засіб формування компетентностей учнів (Ляшенко Т.Д., Середа Л.О., учителі Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8)

  • 14:45–15:25. Інтерактивні динамічні середовища GeoGebra та Mathlab як інноваційні засоби навчання математики (Кириченко Л.М., учитель Черкаської гімназії № 31)

  • 15:30–16:10. Використанням навчальних ресурсів і STEM-технологій для реалізації наскрізних змістових ліній та формування ключових і предметних компетентностей учнів на уроках математики (Морозюк Л.П., учитель Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 22; В’язовік А.М., Сіденко Л.М., учителі Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 21)

2. НаУрок. Вебінар "Функціонування закладу освіти в сучасних умовах: персональний вебсайт учителя" https://naurok.com.ua/webinar/funkcionuvannya-zakladu-osviti-v-suchasnih-umovah-personalniy-vebsayt-uchitelya/learn

Під час вебінару розглянемо власні та інші ресурси мережі інтернет, які використовуються під час викладання інформатики у середній та старшій школі. Пропоновані матеріали можуть бути використані вчителями інформатики та інших дисциплін, під час вивчення яких використовуються комп’ютерні технології, а також для дистанційного навчання.

Зміст

  1. Вступ.
  2. Блогосфера – засіб для навчання.
  3. Організації дистанційного навчання.
  4. Використання веб-ресурсів сайту в навчанні.
  5. Інтернет-платформа EDUkIT.
  6. Інтернет-платформа WordPress.

Очікувані результати: Учасники вебінару поглиблять знання щодо використання сучасних інформаційних технологій для викладання інформатики, дізнаються про особливості платформ для створення та використання персональних веб-сайтів, а також навчаться використовувати тематичні сайти вчителів інформатики.

Немає коментарів:

Дописати коментар