вівторок, 11 жовтня 2022 р.

Hour of Code - 2022

 https://hourofcode.com/us/uk?utm_source=campaign-email&utm_medium=email&utm_campaign=hoc-2022&utm_term=10.11.22&utm_content=hoc-home 

https://hourofcode.com/ua/events/all/ua 

Наш ліцей зареєстровано для участі в заході.

Наближається Година коду, і ми дуже раді, що ви приєднаєтеся до нас!


У нас є багато чого для цієї Години коду , яка святкує 10-ту річницю надихання студентів спробувати інформатику. Приєднуйтесь до Code.org під час Тижня освіти з інформатики , який відбудеться 5-11 грудня 2022 року, коли ми відзначаємо прогрес руху в області інформатики та прагнемо зробити більше!

Досліджуйте, грайте, створюйте
Цього року ми хочемо, щоб учні будь-якого віку досліджували, грали та творили за допомогою коду. Завдяки інформатиці ми можемо робити всілякі дивовижні, надихаючі, захоплюючі та справді веселі речі.
  • 🚀 Ми досліджуємо космічний простір (і подорожуємо в минуле, як і ми)
  • ⚽ Ми допомагаємо спортсменам і командам покращити результати, роблячи такі види спорту, як футбол, ще більш захоплюючими
  • 🎨І ми створюємо мистецтво — від дивовижного та чудового до нашої найулюбленішої музики та рухів

Незважаючи на те, що ваші учні хочуть досліджувати, грати чи творити, заохочуйте їх витратити годину на власний досвід інформатики!

Що далі?
Зареєструйте свій захід «Година коду», щоб розмістити свою школу на карті подій, які відбуваються по всьому світу.

Стежте за новинами, щоб дізнатися більше про оновлення активності, спеціальних гостей, подарунки тощо. Ми не можемо дочекатися, щоб поділитися тим, що буде далі!

— Команда Code.org

Немає коментарів:

Дописати коментар