понеділок, 9 жовтня 2023 р.

Безкоштовна освітня програма для дівчат 10-14 років Girls4Tech

З огляду на руйнівний вплив російської війни на освітній процес в Україні та через значний розрив між залученістю жінок та чоловіків в технічній сфері, освітня організація «Навчай для України» за підтримки міжнародної компанії MasterCard оголошує набір дівчат для безкоштовних занять у тренінгово-навчальній програмі Girls4Tech.

Girls4Tech – безкоштовна онлайн тренінгово-навчальна програма, спрямована сприяти зацікавленості дівчат у STEM (наука, технологія, інженерія, математика) галузях та розширення можливостей для успішної кар'єри у цих сферах. Під час програми дівчата розкриють свій потенціал у сфері технологій, отримають практичні навички, впевненість у власних здібностях, та сформують цілі для свого подальшого розвитку.

Завданням наших викладачів є зацікавити дівчат цариною STEM, розширити горизонти у галузі інновацій, допомогти їм визначити пріоритетні напрямки та навчитися формувати власний майбутній освітній і карʼєрний шлях та самостійно досягати поставлених цілей.

Для «Навчай для України» це буде вже 6 проєкт термінової освітньої допомоги під час війни. Завдяки попереднім хвилям вже понад 10,000 дітей різного віку отримали якісні заняття зі шкільної програми та підтримку в складний час війни. Особливістю цієї хвилі є зосередження уваги на допомозі дівчатам, які хочуть реалізувати себе в технічних спеціальностях, однак ще вагаються через стереотипи та брак інформації.

Переглянути підсумки попередніх проєктів можна на сторінках соціальних мережах «Навчай для України». Для багатьох дітей наші ініціативи стали також можливістю сформувати власну спільноту, знайти друзів та підтримувати звʼязок з однолітками.

Наразі фокусом проєкту є такі напрямки: цифровий світ, великі дані, інформаційних слід та штучний інтелект. Протягом осінніх канікул учасники матимуть 4 заняття з кожного напрямку, а також зустріч з зірковими спеціалістами кожної царини. Сумарно 5 днів по 4 години щоденних занять протягом тижня.

Вікова категорія учасників: 10-14 років.

Розпочинається навчання уже з 23 жовтня. Тривалість навчання — 1 тиждень (до 27 жовтня).

Участь у проєкті повністю безкоштовна. Реєструйтеся для участі за посиланням: bit.ly/48W9xQu



Чекаємо на заявки до 17 жовтня (23:59) за київським часом.

«Навчай для України» - громадська організація, яка працює над тим, аби кожна дитина в Україні могла реалізувати власний потенціал, незалежно від місця народження чи проживання.

Олена Тимошенко,
комунікаційна менеджерка «Навчай для України»



Немає коментарів:

Дописати коментар