пʼятницю, 29 травня 2015 р.

Вручено сертифікати Іntel® «Навчання для майбутнього»

Кінець навчального року – час підведення підсумків діяльності школи, в тому числі і методичної роботи. Протягом грудня-лютого 11 вчителів під керівництвом тренера учителя інформатики Олефіренко Н.М. навчалися за програмою Іntel® «Навчання для майбутнього».
Програма Іntel® «Навчання для майбутнього» - найбільша спільна ініціатива Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій та змісту освіти МОН України, ЦІППО АПН України, ОІППО, ОУОН ОДА та корпорації Intel щодо перепідготовки педагогічних кадрів з ІКТ та новітніх педагогічних технологій, яка уможливлює підготовку школярів до економіки знань XXI сторіччя та надає їм необхідні навички.
Навчаючись за даною програмою, вчителі не лише оволодівають знаннями і вміннями в галузі ІКТ, а й навчаються, як використовувати ці технології у шкільному кабінеті, включати їх до загального педагогічного процесу, як найкращим чином передати учням власні знання, використовуючи інноваційні педагогічні технології. Тобто вчителі навчаються комплексно інноваційним педагогічним та інформаційно-комунікаційним технологіям.


В день останнього дзвоника отримали сертифікати про успішне завершення навчання за програмою Іntel® «Навчання для майбутнього» учителі:
  1. Короленко Людмила Віталіївна, учитель образотворчого мистецтва
  2. Могилка Анатолій Петрович, учитель історії
  3. Сірченко Тетяна Павлівна, учитель біології
  4. Овдієнко Катерина Олександрівна, учитель іноземної мови
  5. Петрова Анастасія Леонідівна, учитель іноземної мови
  6. Бандура Яна Леонідівна, учитель трудового навчання
  7. Поліщук Марина Віталіївна, учитель історії
  8. Рахманіна Тамара Пантелеївна, учитель географії
  9. Корепанова Валентина Володимирівна, учитель математики
  10. Олексенко Євгенія Григорівна, учитель іноземної мови
  11. Галата Людмила Володимирівна, учитель іноземної мови
Всього за період 2005-2015 рр. у нашій школі навчання за програмою Іntel® «Навчання для майбутнього» пройшли 20 педагогів нашої школи, що працюють в даний час у школі, і 6 колег, що перейшли працювати у інші заклади.

Немає коментарів:

Дописати коментар