середа, 10 червня 2020 р.

Міжнародна науково-практична конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку»

10 червня 2020 року відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку» у                  форматі онлайн, початок о 10:00 год. 

Організатори: Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти спільно із Брестським обласним інститутом розвитку освіти в рамках ІІ регіонального форуму із теми «Інноваційні смартрішення для освіти» (спільно з ГО «Розумне місто та екосистема»).
На конференції розглядатимуться питання розвитку сучасних смарттехнологій та їх застосування у навчальному процесі; методики використання смарттехнологій; дидактичні можливості смарттехнологій; сучасні тренди вітчизняного та зарубіжного досвіду; освоєння інформаційно-комунікаційних технологій в умовах реального навчального процесу; створення сучасної інформаційної інфраструктури; випуску принципово нових мультимедійних навчальних продуктів; підвищення ІКТ-, смарткомпетенцій педагогічних працівників.

Форми участі: онлайн-виступ, відеовиступ у записі, стаття, тези. Для участі в заході просимо зареєструватися до 05 червня 2020 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebU5YrBy38QpKzP_AZ16at3veqoqe37uAKPbhBIwxojk3d4g/viewform?vc=0&c=0&w=1. Прохання зареєструватися й тим, хто не планує виступати.
Інструкції щодо технічного підключення в онлайн-режим для тих, хто виступатиме, будуть надіслані додатково на вказані електронні адреси під час реєстрації.
Конференція транслюватиметься у прямому етері на Youtube-каналі:  https://www.youtube.com/channel/UCC3glMbFwlhiClauVgyfWfw/live (посилання на онлайн-трансляцію також є на сайті http://www.roippo.org.ua/) та веб-порталі «Освіта Рівненщини» http://rivneosvita.org.ua/ .
Статті, оформлені відповідно до вимог ВАК (згідно із додатком), будуть надруковані в науково-методичному журналі «Нова педагогічна думка», який, згідно із наказом МОН України від 17.03.2020 № 409, затверджено в категорії Б (у галузі педагогічних наук (спеціальності – 011, 014, 015) і включено до Переліку наукових фахових видань України. Журнал представлений в науково-метричній базі Index Copernicus. До рукопису статті потрібно додати рецензію для авторів, які не мають наукового ступеня.
Інші матеріали конференції будуть розміщені в розділі «Конференції» на сайті Рівненського ОІППО http://www.roippo.org.ua.
Направляти статті та інші матеріали на e-mail: roippo.rv@gmail.com  (в темі вказати «на конференцію»).
Посилання на сертифікати про участь у конференції будуть надіслані на електронні адреси, вказані при реєстрації.
Координатор підготовки і проведення конференції: Вєтров Іван Васильович, проректор із зовнішніх зв’язків та моніторингу якості освіти. Запитання прохання надсилати на e-mail: roippo.rv@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар