понеділок, 15 червня 2020 р.

Lizard Soft: Практика работи у Microsoft Teams

Шановні викладачі! 
Дякуємо за вашу участь у заключному вебінарі «Практика роботи у Microsoft Teams» 11 червня 2020 р.
Команда Lizard Soft вітає вас із завершенням навчального року. Він став насправді непростим для кожного з вас, адже вам довелося не лише самим швидко та гнучко адаптуватися до нових реалій, шукати нові підходи до роботи, а й головне – допомагати  учням упішно завершити навчання в незвичних умовах.
Зі свого боку, ми намагалися допомагати вам налагодити дистанційне навчання – бути для вас максимально корисною підтримкою на шляху впровадження та вивчення одного з найзручніших для цього інструментів Microsoft Teams.
Наразі наша участь у спільній із компанією Microsoft програмі добігає свого завершення. Ми будемо з вами оперативно на зв’язку як виділений партнер ще до кінця червня. На жаль, надалі ми не зможемо надавати вам допомогу настільки ж комплексно.
У більшості навчальних закладів, які взяли участь у нашій програмі, впровадження Teams та Office 365 вже завершилось. Проте питань залишилось ще багато. Це зрозуміло і очевидно, оскільки опанувати роботу із новими програмами завжди не просто. Саме тому провели для вас заключну зустріч у четвер 11 червня та намагалися відповісти на найбільш поширені.
Ми підготували корисні довідкові матеріали, що допоможуть вам не розгубити отримані знання. Радимо ділитися ними з вашими колегами та учнями, щоб розпочати новий навчальний рік, добре володіючи новими цифровими інструментами.
ДОВІДКОВІ МАТЕРІАЛИ:
  • короткі відео інструкції із перших кроків у Teams для викладачів та учнів (за посиланням >>>)
  • відео інструкції для адміністраторів Office 365 щодо базових налаштувань (за посиланням >>>)
  • відео записи усіх навчальних вебінарів для викладчів (за посиланням >>>)
  • електронні посібники для батьків, викладачів та учнів (у вкладенні до даного листа)
  • приклади повідомлень із зверненням до учнів та викладачів про те, як зробити перші кроки у Teams вже зараз (у вкладенні до даного листа)
Дані матеріали у відкритому доступі ви можете знайти:
  • на нашому каналі YouTube в окремих плейлистах із зручною розміткою за часом (за посиланням >>>)
  • у спеціальній спільноті в Yammer (покрокову інструкцію, як приєднатися до групи у Yammer через портал office.com, ви знайдете у вкладенні до даного листа)
У разі виникнення будь-яких запитань або складнощів, звертайтесь, будь ласка, на адресу електронної пошти: support@lizard-soft.com.
Щиро дякуємо, що знайшли час та бажання взяти участь у нашій серії вебінарів щодо знайомства із можливостями роботи у Microsoft Teams для дистанційного навчання.
Віримо, що разом покладемо початок новому етапу у системі освіти в Україні!

З повагою,
Команда Lizard Soft

Lizard Soft | lizard-soft.com 
+38 044 232 95 10, ask@lizard-soft.com

Немає коментарів:

Дописати коментар