четвер, 27 серпня 2020 р.

Онлайн-конференція педагогічних працівників Кам’янської ОТГ


27 серпня 2020 року відбулася онлайн-конференція педагогічних працівників Кам’янської об’єднаної територіальної громади.
Прожите і пережите за останній період минулого навчального року дало завдання обговорити доволі актуальну тему: «Рівний доступ до якісної освіти - ключове завдання сьогодення».
Питання створення комфортних, безпечних умов для навчання і виховання завжди знаходяться в полі зору міської ради. Почати розмову про те, з яким багажем освітні установи вступають у новий навчальний рік було надано начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради А.П.Могилці.
Поділилися досвідом роботи з актуальних питань для роботи в новому навчальному році працівники освіти Кам’янської ОТГ, в тому числі і педагоги нашого ліцею::
1.  «Реалії, проблеми, рішення дистанційного навчання в початковій школі під час карантину», Л.М.Марієнко, учитель початкових класів КЗ «Кам’янський ліцей №1»;
2. «Ефективна організація дистанційного навчання», Н.М.Олефіренко, учитель інформатики КЗ «Кам’янський ліцей №1»;
3.  «Запобігання булінгу в освітньому середовищі та сім’ї», В.І.Гудзенко, практичний психолог КЗ «Кам’янський ліцей №1».
Фотозвіт
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар