вівторок, 4 серпня 2020 р.

Серпнева онлайн-толока EdCamp Ukraine #3 - «Нові сили й ідеї – для нового навчального року»

Серпневій онлайн-толоці EdCamp Ukraine #3 – переймали фінський досвід дистанційної освіти, обговорювали плани Міністерства освіти і науки України на майбутній навчальний рік, крок за кроком планували серпневі (не)конференції, вмикали «Світлофор освітньої доброчесності», робили мовну підКЛЮЧку, набиралися лайфхаків від освітніх практикинь, опановували СЕЕН-вправи для емоційного балансу і врешті душевно вели розмову перед початком великих справ.

Запрошуємо до участі в третій зустрічі нового формату подій задля оперативної підтримки учительства, учнівства і батьків!
ОНЛАЙН-ТОЛОКА #3 присвячена темі «НОВІ СИЛИ Й ІДЕЇ – ДЛЯ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ» та сприятиме пошуку ресурсів для освітян і батьків країни перед стартом нового 2020-2021 навчального року, який, очевидно, також буде не надто передбачуваним.


1. ВІДЕОЗАПИСИ ЕКСПЕРТНИХ СЕСІЙ Онлайн-толоки #3 УЖЕ ДОСТУПНІ для безкоштовного перегляду за покликанням: http://bit.ly/rectoloka3edcamp.


2. ПРЕЗЕНТАЦІЇ І МАТЕРІАЛИ, які створені спікерками й спікерами до сесій, зібрані для Вас на Google-диску, у будь-який момент їх можна переглядати і завантажувати за покликанням: http://bit.ly/materialstoloka3edcamp.
 
 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар