пʼятниця, 29 жовтня 2021 р.

Вивчаємо себе

Цікавий тест, який запропонувала нам команда GoGlobal.

Розшифровка https://www.16personalities.com/uk/osobystist-entj


Особистість “Командир”

Твій час обмежений, тому не марнуй його на те, щоб жити життям когось іншого. Не потрапляйте в пастку догми, яка говорить жити думками інших людей. Не дозволяйте галасу чужих поглядів заглушити ваш власний голос. І найважливіше – майте хоробрість йти за покликом серця та довіряти інтуїції. Вони якимось чином вже знають те, ким ви хочете стати насправді. Все інше – вторинне.STEVE JOBS

Командири – це природжені лідери. Люди з цим типом особистості наділені харизмою і впевненістю, вони спрямовують свій авторитет таким чином, що він об’єднує натовпи задля однієї мети. Але на відміну від своїх більш емоційних колег Протагоністів, Командирів часто характеризує безкомпромісна раціональність, й вони використовують свою енергію, цілеспрямованість й гострий розум, щоб досяги поставлених цілей будь-якою ціною. Можливо, це навіть на краще, що таких особистостей серед нас всього три відсотки, інакше б вони переважили над більш скромними і чутливими типами особистостей, які складають більшість населення світу, – але ми повинні дякувати їм за створення багатьох компаній і організацій, які ми сьогодні сприймаємо як належне.
Щастя – Це Шлях Досягнень

Якщо є щось, що Командири люблять, то це цікаве випробування, велике чи мале, і вони твердо вірять, що, якщо їм дати достатньо часу й ресурсів, вони зможуть досягнути будь-якої мети. Ця якість робить людей з типом особистості Командир неперевершеними підприємцями, а їхня здатність стратегічно мислити й залишатися зосередженими впродовж довгого часу, виконуючи кожен крок їхніх планів з відданістю й ретельністю, робить їх впливовими бізнес-лідерами. Ця наполегливість часто стає пророцтвом, що виконується самостійно, адже Командири просувають до своїх цілей зі справжньою силою волі, де інші, можливо, здалися б й кинули все; а їхнє вміння спілкуватися допомагає їм підштовхувати й всіх інших, досягаючи неймовірних результатів у процесі.


За столом переговорів, в офісі або під час придбання автомобіля Командири є домінуючими, непохитними й безжалісними. Це не тому, що вони мають крижане серце чи злі по натурі, – справа більше в тому, що Командири обожнюють випробування, боротьбу розумів, винахідливість, яка народжується в такому оточенні, і якщо інша сторона не встигає, то для Командирів це не привід поступитися безумовною перемогою.


Головна думка, яка прокручується у голові Командира, – це, можливо, щось на зразок “Мені все одно, що ти називаєш мене бездушною т......ю, доки я залишаюся т......ю, яка діє ефективно.

Командири поважають тільки того, хто може зустрітися з ними в інтелектуальній боротьбі, хто може діяти так ефективно і ретельно, як вони. Командири мають особливе вміння розпізнавати таланти інших, це допомагає їм формувати команду (оскільки ніхто, незалежно від того, наскільки він чудовий, не може робити все самостійно), а також стримувати надмірні прояви пихатості та зарозумілості. Однак вони також вміють проголошувати чужі невдачі з певною жорстокістю – і це саме той момент, коли Командири насправді починають наражатися на неприємності.
Виховання Навиків Культури Людських Стосунків

Емоційна експресія – це слабка сторона будь-якого типу особистості з рольової групи Аналітиків, але з причини соціальної натури Командирів їхнє дистанціювання від емоцій є особливо помітним, і це одразу відчувається багатьма людьми. Це особливо спостерігається у професійному оточенні: Командири просто роздавлять тих чутливих людей, яких вони вважають неефективними, некомпетентними чи ледачими. Для людей з типом особистості Командир прояви емоційності – це прояви слабкості, а з таким підходом дуже легко заводити ворогів. Командирам зовсім не завадить пам’ятати, що вони повністю залежать від наявності функціонуючої команди, і не лише для досягнення власних цілей, але й для того, щоб отримати визнання і гарні відгуки – це те, до чого Командири, на диво, дуже чутливі.

Командири – це справжні генератори ідей, вони справляють враження людей, що стрибають вище власної голови, і досить часто це так і є. Особам з такими характеристиками треба пам’ятати, що своє положення вони заслужили не лише власними діями, але й завдяки діяльності команди, яка їх підтримує, і важливо визнавати внески, таланти й потреби їхньої команди підтримки, особливо з точки зору емоційних внесків. Навіть якщо їм треба буде змінити своє мислення на “прикидайся, доки це не стане правдою”, якщо Командири зможуть поєднати емоційно здоровий фокус разом з багатьма їхніми сильними сторонами, вони отримають у винагороду глибокі, сповнені задоволення стосунки і перемоги у всіх своїх справах.

Відомі Командири: Steve Jobs, Gordon Ramsay, Margaret Thatcher, Franklin D. Roosevelt, Jim Carrey, Whoopi Goldberg, Harrison Ford, Malcolm X, Doctor Strange, Doctor Strange, Tony Soprano, The Sopranos, David Palmer, Malcolm Merlyn, Arrow, Mary Talbot, Downton Abbey, Francis J. Underwood, House of Cards, Jacqueline A. Sharp, House of Cards, River Tam, Firefly, Milady de Winter, The Three Musketeers, Miranda Priestly, The Devil Wears Prada, Raymond Reddington, The Blacklist,

Немає коментарів:

Дописати коментар