понеділок, 4 грудня 2017 р.

Hour of Code-2017. День 1

#CSEdWeek  #HourofCode
Перший день глобальної акції CSEdWeek + Година Коду (Hour of Code) почався із Skype-спілкування учнів 9-В класу із колишнім учнем нашої школи - програмістом Андрієм Данилюком. Андрій розповів школярам про вибір професії, становлення його як програміста, цікаві завдання з програмування у його професійній діяльності.
 

 
 Учні 6-В класу працювали протягом уроку на спеціально створеному для проведення Години Коду сайті https://code.org/learn. Кожен обрав гру до вподоби, але сертифікат отримати було не так то і легко!
Найкращими у 1 підгрупі 6-В класу були Гирич Олег, Іщук Кіріл, Діброва Дмитро, Берсеньов Ярослав, Тимофєєва Альона і Кучеренко Ірина.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 У 2-ій підгрупі 6-В класу зумів зосередитись на завданнях і отримав сертифікат Грабовий Владислав.
 

 

  

 

 

 

 

 
 Наймолодші учасники Години Коду в понеділок -  1 підгрупа 5-В класу. Виявилося, що схильність до програмування є у Кравеця Антона, Джулая Артема, Іванченко Інни.
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 6-А клас 1 підгрупа. Майбутні програмісти - Охріменко Сергій, Кошовий Артур, Береза Каміла (з невеликою допомогою однокласників)
 

 

 

 

 

 

 

 
Всі отримали завдання - пройти гру на вибір і зберегти сертифікат на носії, продемонструвати наступного уроку однокласникам.

Немає коментарів:

Дописати коментар