середа, 26 вересня 2018 р.

Mystery Skype Ukraine-Portugal

     26 вересня відзначається Європейський день мов, як спосіб підтримки мовного різноманіття, двомовності кожного європейця та розвитку викладання мов у світі.
     З цієї нагоди ми розпочали сеанси Skype-спілкування у цьому навчальному році.
Учні 9-А та 8-А класів під керівництвом учителя англійської мови Вариводи Оксани Володимирівни та учителя інформатики Олефіренко Наталії Михайлівни спілкувалися з однолітками з міста Порто (Португалія).
     Спочатку була традиційна гра Mystery Skype, яка полягає у відгадуванні місця проживання співрозмовників. Потім було спілкування на вільну тему. Школа, життя підлітків, захоплення, зокрема музика, футбол. Відповідно до тематики зустрічі поцікавилися, які мови вивчають у португальській школі, розповіли про наш навчальний процес. Разом вивчили кілька слів українською та португальською мовами. Обговорили погоду за вікном.
     Особливий захват португальських школярів викликали кілька речень португальською з вуст українки – Даніели Лелеки, учениці 8-А класу, яка близько 2 років проживала і навчалася в Португалії.
    Підлітки обмінялися контактами в мережі Інтернет, і вже через кілька хвилин після завершення офіційного Skype-сеансу самостійно спілкувалися через свої гаджети.
    Разом ми подолали 400 віртуальних миль.

 


 


 


 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 


Фотозвіт від Португальської сторони




Немає коментарів:

Дописати коментар