пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Заходи від Cisco. Тиждень підвищення кваліфікації з Академією Cisco

Запрошуємо викладачів університетів, коледжів, закладів професійної освіти та шкіл познайомитися з Програмою мережних академій Cisco.
Ви дізнаєтеся про портфоліо курсів, досвід викладання в закладах різного рівня, про матеріали українською та курси, затверджені Міністерством освіти України для викладання в школах. На сьогодні майже 90 000 слухачів пройшли навчання курсам академій Cisco. Більш ніж чотири сотні навчальних закладів України співпрацюють з Cisco в рамках Програми академій.  

30 листопада 2018р. 16:00 - 17:00
Можливості співппраці між провідною ІТ-компанією та навчальними закладами
Спікер: Олена Домотенко, менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності Cisco в Україні та Азербайджані, 
Наталія Полякова, керівник Центру підготовки інструкторів та підтримки академій при Запорізькій державній інженерній академії

30 листопада 2018р. 17:00 - 18:00
Огляд лінійки курсів з кібербезбеки
Структура, зміст, ресурси курсів з кібербезпеки, їхнє місце у загальній системі курсів Мережної академії, досвід інтеграції у навчальний процес.  Поради інструкторам-початківцям.
Спікер: Ольга Блат, інструктор Академії Cisco в Коледжі ракетно-космічного машинобудування Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара

Викладачі, які прослухають принаймні одну доповідь та заповнять анкету зворотнього звязку до 14 грудня, отримають сертифікат учасника. Кількість годин, зазначена на сертифікаті залежить від кількості відвіданих вебінарів.
В сертифікаті вказується прізвище та ім'я латиною. Змініть свої дані (по одному елементу за раз) в профілі зверху справа. Використовуйте дані з закордоного паспорту або сервіс транслітерації . 
Сертифікати будуть розіслані до 18 січня та доступні для скачування до 15 лютого.


Немає коментарів:

Дописати коментар