пʼятницю, 31 травня 2019 р.

Іноваційні технології Microsoft в дії. Мінімум теорії - максимум практики"

"Іноваційні технології Microsoft в дії. Мінімум теорії - максимум практики".
Майстер клас Марини Лютинської


Майстер-клас від Марина Лютинська, сертифікованої тренерки Microsoft, учительки-експертки #Microsoft Certified Educator, призерки #Global Teacher Prize Ukraine 2018 у номінації "Вчитель - новатор"!

Бажаєте пізнати секрети цифрової освітньої трансформації та отримати реальні кейси, як реалізувати ці знання у вашому навчальному закладі? Тоді Вам до нас!

Ви дізнаєтесь про освітні інновації з форуму #Microsoft Education Exchenge-E2, який відбувся нещодавно у Парижі! Найактуальніша інформація від Марини Лютинської!

У ході майстер-класу Ви розгорнете хмарний простір «Office 365» для освітнього закладу, пізнаєте секрети успішного застосування хмароорієнтованого освітнього середовища, навчитесь здійснювати ефективно документоообіг та освітній процес на основі хмарних сервісів, протестуєте комп'ютерну техніку для освіти від української компанії-виробника НАВІГАТОР КОРПОРЕЙШН,
і найголовніше - зробите навчання ваших учнів цікавішим та продуктивним за допомогою Flipgrid & Mystery Skype, Sway та інших інструментів!


Долучіться до міжнародної освітньої спільноти #MicrosoftEdu
, довідайтесь про те, як стати учителем-експертом #Microsoft Certified Educator і заповнюйте разом із нами реєстраційну форму на участь у конкурсі! Фотозвіт про подорож
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар