понеділок, 23 вересня 2019 р.

Шалені 21-22 вересня. Вечірка Microsoft Office 365





Якщо твій новий рік розпочався 1 вересня, якщо ти вже відчув неповторний смак перевірки зошитів та домашніх завдань, якщо ти хотів би, щоб твої ніжки зараз ходили десь по пісочку, а не оце все, якщо думками ти ще у палких літніх вечорах, і якщо ти дочитуєш це до кінця, то, скоріш за все, ти- Вчитель і дуже не проти потрапити на нашу дводенну Вечірку! :)

Воу воу! Шампанське трохи пізніше! :)

1)Пропонуємо ознайомитися із локацією: Microsoft Office 365! Хто бував тут хоч один раз, вже гарантовано стає постійним відвідувачем!

2)Спочатку здається, що це місце закритого типу і сюди важко потрапити, і взагалі, можна обійтись без нього, але дивись пункт1.

3) Доведеться гарно ознайомитись із правилами Клубу: анкетування, логін, пароль, створення облікового запису, реєстрація у мережі користувачів Microsoft Office 365!

4) Ну нарешті!:) Вам пропонують скуштувати Сет, в якому зібрали УСІ найпопулярніші та відомі світу коктейлі від Microsoft Office 365 : OneDrive! OneNote Online! Online Powerpoint! OnLine Forms! Class Notebook та інші!!!

Усі рецепти приготування, культуру споживання та філософську ідею цих божественних нектарів відкриють для вас найкрутіші легендарні бармени спільноти Microsoft Educator Community:

Сергей Пойда,
кандитат педагогічних наук, вчитель-експерт Microsoft (Microsoft innovative educator expert), переможець та лауреат конкурсу "Вчитель-новатор", старший викладач кафедри управління та адміністрування КВНЗ "Вінницька академія неперервної освіти"

Ivan Stromylo,
учитель інформатики Вінницької приватної гімназії «Дельфін», учитель вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-експерт Microsoft.

5) Почекайте!!! Це ще не все!!! А як щодо промокодів на проходження курсів від Microsoft Education? Легко! Тільки тут і тільки сьогодні!

6) Юхуу! Вечірка набирає обертів! Час розважатися! Може зіграємо у Kahoot? Поїхали!
«Цікаво, а я зможу застосувати цю гру на уроці? – подумала Марія Петрівна, посьорбуючи «OneDrive» - Та звісно ж так! :)

7) «Додому ніхто не піде!»- кричав Іван Васильович! Пропоную усім по бейджу та сертифікату!

А якщо серйозно, то ПРОПОНУЄМО:
Дводенний ІНТЕНСИВ по ознайомленню з програмним продуктом Microsoft Office 365!

ЛОКАЦІЯ: Тренінг-Центр "Вчительська кав'ярня"
КОЛИ: 21.09 та 22.09.19
ТРИВАЛІСТЬ: з 10.00 до 18.00
ВАРТІСТЬ: безкоштовно

Усе що Ви хотіли знати, та боялися запитати!
З нуля! Що? Як? Навіщо?


Привіт! Привіт! Привіт!

Отже звітуємо! Вечірка Microsoft Office 365 відбулася!🥳
Всі спробували інформаційних коктейлів з “барної стійки” #Office365: Outlook, OneDrive, Online PowerPoint, OneNote, SharePoint, Teams, Sway, Forms, ClassNotebook.🤩
Вправні бармени Сергей Пойда та Ivan Stromylo ділилися рецептами приготування та запевняли, що від змішування тих коктейлів стає тільки краще і на ранок зовсім не болить голова! 
Світлана Хілай приправляла все комп’ютерною технікою від Навігатор Корпорейшн. На закуску Nina Kutuzova пригощала знайомством з #MicrosoftEducatorCommunity. Maryna Liutynska завітала на дигустацію! 🎉


Ми тільки почали фестивалити... to be continued...😎
#вечірка
#navigator
#MicrosoftEDU
#MIExpert





Ще трохи фото
 

 


 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар