пʼятниця, 14 лютого 2020 р.

День безпечного Інтернету - 2020

  1. Перегляд і обговорення матеріалів від проєкту #STOP_SEXтинг: відео Online сексуальне насильство над дітьми (кібер грумінг) 11-Б клас (учитель Олефіренко Н.М.)
  2. У 5-А, 5-Б, 5-В класах проведено урок на тему "#НЕ_ВЕДУСЬ: я знаю, як спілкуватись в Інтернеті" і рамках проєкту #STOP_SEXтинг. (учитель Олефіренко Н.М.)
    Мета уроку - спільно дослідити, які можливості надає нам Інтернет, кого ми можемо зустріти онлайн та як уникнути можливих неприємностей. Вправи "Моє життя в Інтернеті", "Мої онлайн друзі", "Тест білборду", "Щит захисту дитини" допомогли сформувати навички безпечного спілкування та безпечної поведінки в Інтернеті.
  3. Квест "Безпека в Інтернеті" (5-А, 5-Б, 5-В, 7-Б, 7-В, учитель Руденко Л.В.) 
  4. Освітній проєкт "На Уроку" - Всекраїнський конкурс "Безпечний Інтернет" (5-11 класи, учителі Олефіренко Н.М., Руденко Л.В., близько 180 учасників)
  5. Виставка малюнків "Вчимо правила безпечної поведінки в Інтернеті" (5 класи, учителі Олефіренко Н.М., Руденко Л.В.)
  6. Виставка буклетів до Дня безпечного Інтернету в рамках вивчення теми "Комп'ютерні публікації" (9-А, 9-Б, 9-В класи, учитель Олефіренко Н.М.) 
  7. Учнівська конференція "Основи інформаційної безпеки" (9-А, 9-Б, 9-В класи, учитель Олефіренко Н.М.) 
Початкова школа:
  1. Година спілкування «Безпечна мандрівка Інтернет-лісом» 2А, 3А, 3В класи (Шкворець Л.Д.).
  2. Конкурс на платформі «Всеосвіта» «Основи кібербезпеки» учні 2В, 4Б, 4В класів (Марієнко Л.М., Шкворець Л.Д.)
Методична робота, робота з батьками:
  1. Участь у роботі цифрової майстерні з інформаційної безпекив рамках заходу “Цифрова година” (Digital Homeroom), присвяченого Дню безпечного Інтернету (Марієнко Л.М., Шкворець Л.Д., Олефіренко Н.М.)
  2. Запропоновано до опрацювання вчителями, батьками: ДІЯ. ЦИФРОВА ОСВІТА. Серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті» https://osvita.diia.gov.ua/courses/serial-dlya-batkiv-onlayn-bezpeka-ditey 
  3. Тиждень підвищення кваліфікації в Академії Cisco з питань кібербезпеки (Олефіренко Н.М.)

Немає коментарів:

Дописати коментар