субота, 30 травня 2020 р.

Міжнародна конференції "Нова норма. Освіта в епоху після COVID-19"

Навчання на віддалі кидає нові виклики та відкриває нові питання в українській системі освіти. Як перебудувати всю систему оцінювання на нові цифрові реалії? Та чи все так вже зав’язано на онлайні, чи все ж починати слід з нашого бачення навчальних результатів та місії школи?
 

Якою освіта має стати після пандемії? Які нові тренди через неї виникли? Про що мають подбати вчителі та батьки? На міжнародній конференції «Нова норма. Освіта в епоху після COVID-19», де зібралися онлайн 100 тисяч вчителів з усього світу, над цими питаннями розмірковували ті, кого визнали найкращими педагогами планети — переможці світової премії Global Teacher Prize. Меґґі Макдоннелл, яка викладає в арктичній частині Канади, отримала цей титул у 2017 році, а Ендріа Зафіраку, яка навчає мистецтва й праці учнів Alperton Community School у Лондоні, — у 2018.

Трансляція безкоштовної міжнародної онлайн-конференції, щоб знайти відповідь на питання «Що стане новою нормою в шкільному навчанні після COVID-19?».



Завантажили для Вас також всі матеріали, інфографіки та дослідження, про які йшла мова під час конференції. Шукайте їх у теці за посиланням нижче.
https://osvitoria.us19.list-manage.com/track/click?u=a0f6a247b1505be1e726a77a5&id=372e5f4a44&e=374c31ea8c 

Немає коментарів:

Дописати коментар