четвер, 23 липня 2020 р.

Вебінар - Як підготувати школу до дистанційного навчання

Подія у фейсбук https://www.facebook.com/events/330282537985538/?active_tab=about
До уваги керівників навчальних закладів!
23 липня о 17:00 під час вебінару від Smart Foundation поговоримо про те, як керівникам навчальних закладів підготувати школи до дистанційного навчання з 1 вересня 2020 року. Історією успішного переходу на онлайнове навчання поділиться очільник кафедри інформатики спеціалізованої школи №129 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови, ТОП-50 GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE 2019, організатор Всеукраїнського онлайн-чемпіонату з Minecraft: Education Edition "The world after the pandemic" Олександр Думишинець. Дізнаємося про таке:
📌 хто за що має відповідати при переведенні школи на дистанційне навчання;
📌 куди бігти й що робити адміністрації школи, якщо карантинні обмеження посиляться;
📌який результат має отримати школа після переходу на дистанційну освіту.
Також розглянемо успішні ресурси та платформи для організації повноцінного навчально процесу під час дистанційного навчання.

👉 Долучитися до трансляції ви можете, перейшовши за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=KkGGHldNphI&fbclid=IwAR1StUekQRcBDrfvbXrDf_JjO3VuunJlpq5SUpsEWYnqBoi0aXnTpFYh8Pw  

Нагадаємо, що Smart Foundation проводить цикл вебінарів, присвячений підготовці до навчального року 2020 – 2021 в нових онлайнових умовах. Говоритимемо про нові формати, зокрема про «перевернутий урок», платформи для дистанційного навчання, депозитарій тощо. Підписуйтеся на наші сторінки у Facebook та Youtube, щоб не пропустити найактуальнішої інформації про дистанційне навчання в Україні.
 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар