середу, 12 січня 2022 р.

Курси підвищення кваліфікації для вчителів інформатики від Інституту педагогіки НАПН України

 Методика навчання інформатиці у 5 класах закладів загальної середньої освіти за модельною навчальною програмою «Інформатика. 5-6 класи» для закладів загальної середньої освіти (автори: Завадський І.О., Коршунова О.В., Лапінський В.В.)(новий стандарт базової середньої освіти)

У рамках науково-методичного проекту "Якість освіти" спільно з Інститутом Педагогіки НАПН України та Видавничим домом "Освіта" запрошуємо Вас на безкоштовні курси підвищення кваліфікації вчителів

Методика навчання інформатиці у 5 класах закладів загальної середньої освіти за модельною навчальною програмою «Інформатика. 5-6 класи» для закладів загальної середньої освіти

автори: Завадський І.О., Коршунова О.В., Лапінський В.В.Курси складаються з 3 навчальних занять та підсумкового оцінювання.


Перелік занять:
1. Реалізація інформатичної освітньої галузі Державного стандарту у навчально - методичному забезпечені курсу для 5-6 класів
2. Ефективні методи та форми роботи (змістова лінія «Алгоритми та програми»)
3. Ефективні методи та форми роботи (змістова лінія «Інформаційні моделі. Комп’ютерні презентації»
4. Підсумкове тестування, оцінювання і видача сертифікатів

Для Вашої зручності ми запланували ДЛЯ КОЖНОГО ЗАНЯТТЯ ТРИ ПЕРІОДИ НАВЧАННЯ, кожен з вас зможе обрати зручний для себе час.
Зверніть увагу! Для отримання сертифікату потрібно бути присутнім на кожному із 3 занять (у обраний вами зручний час) та виконати відповідні підсумкові завдання.

Орієнтовний розклад занять: https://cutt.ly/8Irc11E



Розклад, новини та посилання на відеотрансляції курсів ми надсилатимемо на Вашу електронну адресу вказану у реєстрації (будьте уважні із введенням символів).

Проходження курсу підвищення кваліфікації буде підтверджена електронним сертифікатом про підвищення кваліфікації Інститутом Педагогіки НАПН України на 12 годин, який буде відправлено на Ваш e-mail.

НАПН УКРАЇНИ

ІНСТИТУТ ПЕДАГОГІКИ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ


 

З 18 СІЧНЯ 2022 РОКУ
ПОЧАТОК БЕЗКОШТОВНИХ КУРСІВ 
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ ІНФОРМАТИКИ

Інститут педагогіки Національної академії педагогічних наук України запрошує на курси підвищення кваліфікації вчителів інформатики, які викладають або планують викладати у 5-х класах за новим державним стандартом базової освіти.


Напрям – розвиток професійних компетентностей: знання навчального предмета, фахових методик, технологій.

Форма навчання : дистанційна.

Освітні програми розроблені згідно вимог до провадження освітньої діяльності у сфері післядипломної освіти для осіб з вищою освітою, зокрема підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти за спеціальністю «014. Середня освіта» за відповідною ліцензією.

Програми розраховані на 12 навчальних годин або 0.4 кредиту ЄКТС з урахуванням самостійної роботи.

 

Курси підвищення кваліфікації складаються з 3 навчальних занять та підсумкового оцінювання з гнучким графіком переглядів, щоб  кожен  із учасників зміг обрати зручний для себе час навчання. Розклад, новини та посилання на відео трансляції навчальних занять надсилатимутися на електронну адресу, зазначену під час реєстрації.


Навчання, оцінювання, сертифікація – безкоштовні.


По завершенню курсів видається електронний  сертифікат про підвищення кваліфікації.

   Реєстрація на курс підвищення кваліфікації за темою «Методика навчання інформатиці у 5 класах закладів загальної середньої освіти за модельною навчальною програмою «Інформатика. 5-6 класи» для закладів загальної середньої освіти»

Реєстрація на курс "Інформатика" (15 год.)

Орієнтовний розклад проведення занять курсу "Інформатика"

Лист про проведення курсів підвищення кваліфікації вчителів


Немає коментарів:

Дописати коментар