вівторок, 30 березня 2021 р.

Весняні канікули. День 2

1. Продовження Математичного драйву від Черкаського ОІПОПП. День 2  https://sites.google.com/view/mathdrive

2. Вебінар Налаштування та інтеграція цифрових технологій у навчальних закладах

Подія у Фб, Сайт події

Посилання на запис

В умовах динамічної цифрової трансформації освітнього процесу навчальні установи зіштовхуються з певними технічними та організаційними проблемами. Як побудувати IT-інфраструктуру, хто цей процес контролюватиме та які фінансові і людські ресурси необхідні для старту.
Компанія НАВІГАТОР у партнерстві з Майкрософт Україна пропонує презентаційну програму «Налаштування та інтеграція цифрових технологій у навчальні заклади» для керівників відділів цифрової трансформації та керівників відділів освіти обласних і районних державних адміністрацій.
Для того, щоб українська освіта комфортно перейшла у діджитал, бізнес готовий допомагати державі знаходити та впроваджувати готові технічні рішення.
Маємо на сьогодні успішно інтегровані проекти з цифрової трансформації на рівні областей, а також робочі кейси щодо використання хмарних продуктів від вчителів-практиків.
Запрошуємо до участі!
Спікери:
Олександр Терещенко, Експерт з питань регіональної цифрової трансформації
Ніна Кутузова, координатор освітніх проектів Майкрософт Україна
Сергій Пойда, кандидат педагогічних наук, тренер Microsoft, тренер Академії цифрового розвитку, старший викладач кафедри управління та адміністрування КЗВО "Вінницька академія безперервного розвитку".
Іван Стромило, тренер освітніх програм, тренер Академії цифрового розвитку, сертифікований Microsoft Innovative Educator Master Trainer, учитель вищої кваліфікаційної категорії, учитель інформатики Вінницької приватної гімназії "Дельфін"
Модератор: Олена Клименко, менеджер освітніх проектів НАВІГАТОР СИСТЕМ
Для участі у вебінарі просимо зареєструватися за посиланням
https://region-digitalization.tilda.ws/
 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар