пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

Інтегрований урок "Online Safety" до Дня безпечного Інтернету

До Дня безпечного Інтернету у 10-Б класі вчителі англійської мови Волошин Вікторія Анатоліївна і інформатики Олефіренко Наталія Михайлівна провели інтегрований урок англійська мова + інформатика на тему "Online Safety".
Під час уроку були використані методичні матеріали від BritishCounsil та фрагменти онлайн-уроку, який провели Програма Мережних академій Cisco, Кіберполіція України та компанія ERC з нагоди Дня безпечного Інтернету.

Розпочався урок тестуванням, метою якого було з'ясувати, на скільки учні обізнані в питанні безпечного використання Інтернету.
Переглянуті 8 відео-порад "Як безпечно використовувати Інтернет" та гра "Так-Ні" за матеріалами відео, граматична вправа на побудову тематичних речень - все це стало підготовчим етапом до вибору та обгрунтування найважливішого правила (на думку кожного) щодо безпечного використання Інтернету.
Реп-кліп "Булінг в Інтернеті" від юних музикантів в оригінальній формі привернув увагу присутніх до проблеми кібер-булінгу. Учні обговорили поради "How to be a safe and smart Searcher" за запропонованим текстом.
До цього моменту всі види робіт виконувались англійською мовою.
Далі - слово за вчителем інформатики. Мова йшла про форми кіберзлочинності та сучасні методи боротьби та протидії і попередження. Було використано наочні матеріали інтернет-уроку.
В кінці уроку учні сформулювали висновок-пораду: "Будьте чемні і обережні. Тоді використання Інтернету буде корисним і безпечним!"
Фотозвіт:
  

  


  


  

  
  
  

  

  

  

  


  

  

   

Немає коментарів:

Дописати коментар