четвер, 15 лютого 2018 р.

Skype in the Classroom. Global School Play Day

Interesting communication Ukraine - India on the Global School Play Day 2018Thank you,  Amita Sharma!

#GSPD2018  #SkypeClassroom #skypeintheclassroom #microsoftedu
Учні 7-Б класу разом з учителем англійської мови Вариводою Оксаною Володимирівною і учителем інформатики Олефіренко Наталією Михайлівною взяли участь у Global School Play Day 2018.

Global School Play Day започатковано ще у 2015 році. В цьому році у всесвітній акції взяли участь 388,493 учасники. В цей день учні приносять до школи свої улюблені іграшки, настільні ігри, але жодного електричного пристрою. Можна грати у різні рухливі чи інтелектуальні ігри, проводити спортивні змагання з інвентарем.
Щоб з користю провести цей день було запропоновано використовуючи наші зв'язки через Skype in the Classroom поспілкуватися із школою із Делі (Індія)- вчитель Amita Sharma і розповісти про те, чим граються українські діти, почути про захоплення індійських однолітків.
Розпочалася наша Skype-сесія вітанням від давніх друзів - адже ми проводимо вже третю зустріч з цим класом в індійській школі. 
Оксана Володимирівна розповіла і продемонструвала традиційну українську ляльку-мотанку, розповіла про її магічне значення, про матеріали з яких мотанка виготовляється та інші цікаві факти.
Потім семикласники розповіли (англійською) про свої улюблені іграшки: Альона про ляльку, Артем П. - про колекцію іграшкових автомобілів, а Артем Г. - про сучасну іграшку - смартфон. Іванки не змогла бути присутня на зустрічі - її розповідь прослухали у запису.
Потім весь клас зіграв у гру "Five little monkeys" - весело було!
Не залишилися поза увагою і комп'ютерні ігри. Виявилося, що діти грають у одні і ті ж онлайн ігри.
Global School Play Day 2018 - чудова можливість повернутися в безтурботне дитинство з улюбленими іграшками!





















Немає коментарів:

Дописати коментар