суботу, 26 жовтня 2019 р.

Анонс

Від Антоніни Букач:

Запрошуємо! Долучайтеся! Працюйте разом з нами!У рамках місячника з кібербезпеки 29 жовтня 2019 року буде проведено Digital Academy з інформаційної безпеки з трансляцією через прямий ефір YouTube для педагогів України.
Під час заходу учасники опрацюють цифрові інструменти й можливості Google для інформаційної безпеки в освітній діяльності: у віртуальному середовищі об’єднаються й виконають практичні вправи, які представлені в посібнику з цифрового громадянства й безпеки, онлайн курсі з мережевого етикету й безпеки, дізнаються як налагодити захищену онлайн-взаємодію між учасниками освітнього процесу, підключити систему керування службами й користувацькими акаунтами, використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, отримають у подарунок підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності, спеціальний навчальний додаток для смартфонів.
Унікальний формат заходу буде реалізований завдяки організації онлайн-взаємодії всіх учасників заходу через поєднання перегляду трансляції й виконання вправ у віртуальному середовищі Google Класу.
Реєстрацію до онлайн участі в Digital Academy з інформаційної безпеки можна здійснити за посиланням http://bit.ly/2VAqV8d.
Долучитися до перегляду відеотрансляції можна за посиланням http://bit.ly/320cXyG

Немає коментарів:

Дописати коментар