вівторок, 27 червня 2023 р.

Родзинки Тижня цифрових рішень - Центр №02 Математичного циклу

 Центр №02 Математичного циклу (Клас)

1) Розширення Equatio від Богданової Ольги (відео https://youtu.be/z-PAkSts7OA) Легко створювати математичні рівняння, формули та тести, перетворювати рукописний текст без складного математичних кодів для вивчення, додавати графіки та й просто візуалізувати математичні завдання для презентації чи роздаткового матеріалу. Все це можна створити за допомогою розширення Equatio та додати у Документ, Презентацію, Форму.

2) Рішення Google як інструменти формувального оцінювання на уроках математики від Ірини Сокол (відео https://youtu.be/djwR-s-ncDE) У ролику презентується чотири техніки формувального оцінювання (ЗХД-таблиця, контрольний список, хештег, Аркуш самооцінювання), які можна реалізувати за допомогою сервісів Google, зокрема: Google Jamboard, Google таблиці, Google Keep.

3) Ідеї використання дошки Google Jamboard на уроках інформатики від Ірини Сокол (відео https://youtu.be/ICXQZx7MsLI) У відео презентовані різні ідеї використання дошки Google Jamboard на уроках інформатики, зокрема: рефлексія уроку / навчальної теми, мозковий штурм, дошка для розміщення учнівських робіт, перевірка знань та розуміння теми тощо. Представлені ідеї можна використовувати як на онлайн, так і на офлайн-уроках, вони не займають багато часу, але надають вчителю можливість отримати аналіз щодо опанування учнями навчального матеріалу. Додатково: Можливості Google Jamboard: https://www.youtube.com/watch?v=d7_aGldkaw4

4) Google Таблиця на уроці алгебри від Ірини Мельнічук (відео https://youtu.be/TnQ30-jzZjU) - побудова графіків функцій.

Тест 10 з 12

Сертифікат: всі, мій

Немає коментарів:

Дописати коментар