четвер, 29 червня 2023 р.

Родзинки Тижня цифрових рішень - Центр №04 Естетичного циклу

Центр №04 Естетичного циклу (Клас)

1) Музичні експерименти з Google від Ольги Богданової (відео https://youtu.be/w8bj-Q7e6-s)
Запрошуємо до музичних експериментів разом з Google! Класична музика, хор, поєднання музики та машинного навчання, музики та математики, музики та малюнка, дует з комп'ютером, диригування цілим оркестром ... Про все це ви дізнаєтесь з нашого відео.
Збірка посилань на експерименти:
https://docs.google.com/document/d/1pHYoipVd47lENBvA8b9LQv_QHtMkCGMekcQNVTSQ7aI/edit
* Створіть власну оперну пісню та заспівайте хором в Blob Opera.
* Перетворіть кожен рух пензлика у мелодію разом з Paint With Music. Оберіть основу (спів птахів, звук китів, діджей чи струни), інструмент (флейта, саксофон, труба, скрипка), намалюйте малюнок та прослухайте створену мелодію.
Semi-Conductor - це експеримент, який дозволяє диригувати власним оркестром через браузер. Ви можете рухати руками, щоб змінювати темп, гучність та інструментування музичного твору.
* Створюйте мелодії за допомогою композиторів-маестро: Баха, Моцарта чи Бетховена. Придумайте власну тему, оберіть композитора і система запропонує вам мелодію у стилі обраного композитора. А ще можна додавати різні інструменти й ви отримаєте цілий оркестр, який буде грати створену вами музику. Робіть цікаві музичні експерименти з Assisted Melody від Google Art & Culture
* Зіграйте дуетом з комп’ютером. Просто зіграйте кілька нот, і комп’ютер відреагує на вашу мелодію. Заходьте за покликанням та експериментуйте.
* Розкажіть дітям, як пов’язана музика із навчальними галузями. Наприклад, з математикою за допомогою Groove Pizza або з фізикою за допомогою CHROME MUSIC LAB
* Скористайтесь онлайн-грою Blob Beats:
- Онлайн ритмічна гра в стилі «Герой гітари».
- Виберіть твір класичної музики та набирайте очки, ударяючи по нотах.
- Спробуйте різні музичні твори та рівні майстерності.
- Дізнайтеся цікаві факти про композиторів.
* Комбінуйте музику та машинне навчання, щоб створити нові звуки за допомогою Tone Transfer. Tone Transfer використовує моделі машинного навчання для перетворення звуків у музичні інструменти, що використовуються в різних стилях, від бароко до джазу.

2) 3 способи збереження посилань в Google Chrome від @englishfortheukrainians (відео https://youtu.be/icOMBCGLFk4

3) Майстер-клас «Google Arts & Culture» від Ганни Асманської (відео https://youtu.be/xMvObDAMCJU) для учителів мистецтва, музичного мистецтва або образотворчого мистецтва

4) Ідеї використання Google Карт на уроках від Ірини Сокол (відео https://youtu.be/6w7GyergygA)
У відео презентуються різні ідеї використання Google Карт на уроках, зокрема: карта подорожей, пам’ятників, письменників рідного краю, віртуальні екскурсії тощо. Також демонструється як саме створити власну карту та нанести маркер з текстовою, фото та / або відео матеріалами.

5)  Цифрове портфоліо. Blogger від Сергія Пойди (відео https://youtu.be/jJQ-4KJjeG4)

Тест 12 з 12
Сертифікат: всі, мій № ТЦР-04-0141

Немає коментарів:

Дописати коментар