четвер, 29 червня 2023 р.

Родзинки Тижня цифрових рішень - Центр №05 Іноземної філології


Центр №05 Іноземної філології (Клас)

1) Google Книги від Богданової Ольги (відео
https://youtu.be/orbh4wt0Qzo) - https://books.google.com/ - як створити поличку з літературою на літо для учнів

2) Google Podcasts від Світлани Чуканової (відео https://youtu.be/Lbuq8PQjk-s)
Google Podcasts є цінним ресурсом для використання на уроках англійської мови в школі. Він допомагає підвищити зацікавленість учнів та поліпшити їх навички аудіювання та розуміння англійської мови.
Основні переваги Google Podcasts для використання на уроках англійської мови включають:
1. Багатий вибір контенту: Google Podcasts має велику базу подкастів на різноманітні теми. Учні можуть знайти подкаст залежно від своїх інтересів та рівня англійської мови. Це стимулює їхню мотивацію до вивчення мови.
2. Аутентичність мовлення: Учні мають можливість прослуховувати аутентичні розмови носіїв мови, що поліпшує їхнє розуміння англійської мови в реальних ситуаціях. Це сприяє розвитку навичок аудіювання та вдосконаленню вимови.
3. Гнучкість використання: Google Podcasts можна використовувати на різних етапах уроку. Він може слугувати як вступне завдання для зацікавлення учнів, основний матеріал для аудіювання та дискусій, або завдання для самостійної роботи після уроку.
4. Підтримка мовного розвитку: Google Podcasts надає можливість практикувати і розвивати важливі мовні навички, такі як розуміння слів, фраз та висловлювань, покращення лексичного запасу та розширення знань про культуру англомовних країн.

Ідеї використання Google Podcasts на уроках англійської мови:
3) Google Jamboard від Наталії Підобід (відео https://youtu.be/O0XwinOLIGI) під час уроків іноземної мови

4) Нотатник Google Keep у якості віртуального зошита від @englishfortheukrainians (відео https://youtu.be/830VVU2AgeM). Цифровий інструмент в якості віртуального зошита - нотатник Google Keep як засіб використання мережевого простору з цією метою.
Посилання на основні та довідкові ресурси:
- Google Keep https://keep.google.com
- Створення й редагування нотаток http://surl.li/hyitc

5) Створення розповідей в Google Планета Земля від Тетяни Грабітченко (відео https://youtu.be/HRf1Z91uyMY) - подорож разом з героями літературного твору. 

Google Планета Земля https://earth.google.com/web/ 

Сайт Google Планета Земля https://www.google.com/earth/education/resources/?All%20tools=Google%20Earth

“Родзинка-подарунок” - Інструкція "Як створювати проєкти в Google Планета Земля "https://drive.google.com/file/d/1z7GdPKW0G9-GGy2EZw4Xp-kvAj-WtlJe/view?usp=sharing


Тест 12 з 12
Сертифікат: всі, мій № ТЦР-05-0156

Немає коментарів:

Дописати коментар