пʼятниця, 30 червня 2023 р.

Родзинки Тижня цифрових рішень - Центр №09 Підтримки Google Workspace for Education

Центр №09 Підтримки Google Workspace for Education (Клас)

1) Google Workspace for Education - основа успішної цифрової трансформації закладу освіти від Ольги Захар (відео https://youtu.be/p_KUUgGAGXA)

Сьогодні заклади освіти вимушені адаптуватися до сучасного цифрового середовища. У той час, коли технології швидко розвиваються, необхідно мати впевненість, що ми ефективно використовуємо інструменти, які допоможуть нам досягти успіху у навчанні та розвитку наших учнів. Google Workspace for Education  надає міцний фундамент для розвитку й цифрової трансформації закладу освіти.
У відео розказується які кроки необхідно зробити закладу освіти, щоб розгорнути та успішно підтримувати середовище Google Workspace for Education.

2) Можливості середовища Google Workspace для організації віртуального документообігу та дистанційного навчання в закладі освіти від Ірини Сокол (відео https://youtu.be/3JNMdUByy-Q)

У відео презентовані можливості середовища Google Workspace для організації віртуального документообігу, розглянуті мінуси використання персональних акаунтів та загальні проблеми ефективного впровадження віртуального документообігу.
Додаткові посилання:

3) Налаштуйте структуру вашого профілю у Google Workspace for Education від Антоніни Букач (відео https://youtu.be/iuziN8XY2Hc) - про організаційні підрозділи.

4) Для адміністраторів Google Workspace від Віктора Семенюк та Антоніни Букач (відео https://www.youtube.com/live/GMng7zC9EFw?feature=share) - створення груп, запрошення в класи, заборона самостійно покидати клас, налаштування дозволів для моб.пристроїв.

5) Створення віртуальної вчительської у середовищі Google Workspace від Ірини Сокол (відео https://youtu.be/41WKeJt2cFs

6) Дистанційнe навчання через Google Workspace for Education і Chromebook від Вікторії Лещенко (відео https://youtu.be/va0a0kJFbbc) - як і де отримати пораду та інструкцію.

Тест 12 з 12

Сертифікат: всі, мій № ТЦР-09-0409

Немає коментарів:

Дописати коментар